Ny serk av ull

Her er den nyeste serken min. Den er laga av to av meterne med ull jeg kjøpte i svenskeland. I butiken var jeg litt usikker på fargen, men tok sjansen...hele tiden mensjeg sydde var jeg også usikker, for mye glans, for mye kontrast i renning og innslagstråd...men, nå når den er ferdig, må jeg si meg ganske så fornøyd.


Jeg lagde den basert på en serk jeg så på historiska museet i hovedstaden svenskeland. Så etter litt tafsing og fotoshoot av dukken som stod med kjolen på hadde jeg en ide om hva jeg ville gjøre. Resultatet minner litt men er ikke helt som jeg hadde tenkt. Så jeg blir nokk nødt til å lage en versjon til senere. 
 
Også ler vi litt siden vi er så fryktelig glad i å bli tatt bilde av...


...også tuller vi litt for fotografenAlle kantene(hals, ermer og skjørt) er pyntet med forskjellige grønnfarger, fordi jeg syntes det manglet noe da jeg trodde jeg var ferdig. 


Det viste seg at den passa supert som underserk til overkjolen med helvetesåpninger, passa faktisk bedre en den jeg har brukt hittil syns jeg.Noe spennende i gresset?Til slutt en liten digresjon fra fotografen

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sesselja

Sesselja

25, Vestby

Siden jeg er et sånt menneske som får panikk om jeg bare tom luft og intet mellom hendene...så blir nå til noen saker med tiden...kjoler, vesker, kniver, belter, luer, votter, smykker...og her akter jeg å plage dere med dem...vide dem fram..og ja, jeg tar bestillinger ;D

Kategorier

Arkiv

hits