Vadmelsskjørt

Dette er da det nye skjørtet mitt. Om man vil kan man også kalle det en rumpevarmer, for som du sikkert greide å gjette, så varmer det rumpa. Grunnen til at det er så varmt og godt er fordi det er to lag tett ull med masse luft inni. Så nå kan jeg sitte på kalde benker...uten å få frostskader på skinka..yey!

Det er sydd av vadmelen i en av mine yndlingsfarger(grønn) som jeg fikk til jul og pyntet med litt kjeramikknapper med insekter på...som jeg også fikk til jul. Nesten alt er sydd for hånd, typ alle de fine lilla korsstingene. 

Tro det eller ei, men dette skjørtet er sydd i primærsnitt..altså bare sydd sammen av firkantede biter. 


Bak har jeg laget en liten snøring i stedefor å klippe det opp for å sette i knapper eller jukse med glidelås. (ja, glidelås er juks)


Jeg synes sånne bobleskjørt er så kule...på tross av at de er heller moderne...selvom når jeg tenker meg om så likner de ganske på sånne boblebukser de fine prinsene på senmiddelalderen hadde (sånn som foreksempel greven i reisen til julestjernen(den som pleier å gå på nrk på julaften) har). Kanskje jeg må lage meg et sånt sommerskjørt også etterhvert...i lin
 

Stikkord:

Én kommentar

Sissel

30.04.2013 kl.16:30

Cool, at det kunne bli så fint! Morsomt!

Skriv en ny kommentar

Sesselja

Sesselja

25, Vestby

Siden jeg er et sånt menneske som får panikk om jeg bare tom luft og intet mellom hendene...så blir nå til noen saker med tiden...kjoler, vesker, kniver, belter, luer, votter, smykker...og her akter jeg å plage dere med dem...vide dem fram..og ja, jeg tar bestillinger ;D

Kategorier

Arkiv

hits