Lopasjal på strikkemaskin

Dette sjalet var en del av en skoleoppgave som jeg leverte før påske. Vi skulle strikke et sjal på strikkemaskin, og slik blidde mitt sjal. STORT, varmt, stripete og brunt. Det er strikket av plötulopi, som er en spesiell garntype fra island som ikke er spunnet(ja, du leste riktig, uspunnet garn på strikkemaskin). Siden lopi ikke spinnes er den full av luft og er derfor veldig varm. 


Siden jeg hadde masse garn, kunne jeg lage sjalet gigantisk. Det er nesten som å gå rundt med er stort teppe på skuldrene. Og jeg...elsker tepper.Ting man streikker på strikkemaskin ruller opp på alle kanter(som når man strikker glattstrikk uten vrangbord), så jeg hekla en liten kant rundt hele sjalet så det skulle være flatt og fint.
 Og til sist litt reklame: Hvis du vil bo i et stabbur, sove så lenge du vil, ha snøen liggende til mai og drive med verdens kuleste ting(sy, strikke, brodere, spinne eller snekre eller banke på metall) se å pell deg til Rauland !!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sesselja

Sesselja

25, Vestby

Siden jeg er et sånt menneske som får panikk om jeg bare tom luft og intet mellom hendene...så blir nå til noen saker med tiden...kjoler, vesker, kniver, belter, luer, votter, smykker...og her akter jeg å plage dere med dem...vide dem fram..og ja, jeg tar bestillinger ;D

Kategorier

Arkiv

hits