Primærsydd linkjole

Før påske lagde jeg denne kjolen som en skoleoppgave. Og nå kommer den endelig hit så alle kan få se. Den er satt sammen av kun firkantede stykker...bortsett fra i halsen, og tok meg maaange timer å sy. Jeg spretta opp flere ganger og gjorde på nytt siden jeg ikke blidde fornøyd. 

Selve kjolen er av lin og så stikker det ut brenneslestoff og råsilke i ermene, halsåpningen og nederst. 

Jeg laga snøringer i siden sånn at jeg kan snøre den og få litt form på denne firkantede kjolen

Er ikke dette en skjønn kaninunge? Den er super myk og fluffy så om noen måneder håper jeg på å få lage teppe eller fell av den...Jeg døpte den Taco, siden den  skal bli nettopp det..Taco

Nå er det sikkert noen som synes jeg er fryktelig makaber som sier at jeg skal lage noe av denne søte kaninen..men da må jeg bare si at kjøttet som de av oss som ikke er veggiser spiser...det kommer fra søte dyr. Og skinnet i de fine penskoene eller den dyre veska vi bruker på søndagene..ja, det kommer faktisk også fra et søtt dyr. Jeg er veldig opptatt av at det jeg spiser av kjøtt og bruker av skinn og pels kommer fra dyr som har levd et godt liv i sus og dus..og det har denne kaninen. Den koser seg ute i hagen med mammaen og søsknene sine med masse gress, frisk luft og sol. Jeg vil heller ha en sånn på talerkenen enn en kylling som aldri traff mammaen sin, gikk og rota i sin egen bæsj, fikk aldri sett sola eller pusta frisk luft og brakk beina fordi den blidde altfor stor og tykk på altfor kort tid.

Så, det var dagens moralpreken ;D 

 

Nå har sikkert noen sett at i sidene er det trekanter, ikke firkanter. Men...det var firkanter, jeg har bare klippet dem diagonalt så jeg hadde to trekanter i stedefor en firkant.


Og hva heter det nå igjen når et plagg er satt sammen av kun firkanter?

Svar: PRIMÆRSNITT
 Og så litt rumpedans på slutten ;D

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sesselja

Sesselja

25, Vestby

Siden jeg er et sånt menneske som får panikk om jeg bare tom luft og intet mellom hendene...så blir nå til noen saker med tiden...kjoler, vesker, kniver, belter, luer, votter, smykker...og her akter jeg å plage dere med dem...vide dem fram..og ja, jeg tar bestillinger ;D

Kategorier

Arkiv

hits