Binde bøker

Ja...jeg har nå fått dilla på å sy bøker. Min kjære nabo Tone var så lur å sende meg en video der det ble vist hvordan man syr bøker. Vi bestilte et par tegneblokker med farga papir og det var i gang. For min del begynte det med en bok, noen timer senere var det to og på noen dager satt jeg med hele seks bøker, og kjenner jeg meg selv blir det flere om ikke så alt for lenge. 

Se så fin bunke med bøker ;D

En gullbok med grønne sider i A5 format til å putte magiske hemmeligheter er deilige oppskrifter i kanskje (denne er til salgs for 200 penger)

En fin brun bok med glitter og blomster på med ark i rødtoner i A5 format (også til salgs for 200 penger)


En finfin bok med lærperm og blå, sorte, grønne, brune og gule ark i A5 format (denne selges for 200 penger)


Stor blomstrete bok med svarte, blå, grønne, gule, orange, røde, rosa, hvite og brune ark i A4 format (kan bli din for 250 penger)


Dette er den første boka jeg lagde. Den er så fancy at den har brodert forside/perm. Jeg besja litt på leggen i og med at jeg sydde den sammen på feil side, så det er en åpne-i-feil-ende-bok. Den har fått jobb som selvforsyningsbibel, så der skriver jeg ned alle slags lure oppskrifter og tips til hva jeg kan gjøre for å erstatte alt tøyset vi kjøper i butikken (her snakker vi alt fra klær til pølser til karameller til såpe).

 Nå tør jeg vedde på at noen har bitt seg merke i hvafornoen symboler jeg har pyntet boken min med og da er det ikke fuglen og hjertet jeg snakker om. Ja jeg har pyntet boken min med hakekors også kalt "svastika". Det er et symbol som i India har eksistert i over tre tusen år og betyr "lykke", her i norden kan det bety "kvinnelig" eller "mannlig"(litt etter hvilken veg det dreier). Det har lenge blitt brukt på blandt annet babyluer og det har generelt blitt flittig brukt innen folkekunsten eller tradisjonskunsten. Så hvis det var noen som trodde jeg hadde gått over til den onde side og blitt nazist, må jeg skuffe dere og si at, nei, jeg har bare brukt et vakkert symbol som jeg liker. (noe må man vell lære når man snoker på bloggen min)


Til sist har jeg laga en bok der jeg i teorien skal produsere ideer...eller noe sånt.


Et lite utdrag av min ideutvikling..."hmm...lurer på hvor jeg kommer fra"
 MASSE bøker. Wooho ;D

 

Ps. Jeg vil da bare si at det å selge de for bare 200 penger er nesten som å gi dem vekk, for det tar ca. 3 timer å lage dem pluss at materialene koster omtrent 100 penger...som da vil si at jeg tjener ca. 33kr. timen på disse bøkene

Pps. Jeg tar gjerne bestillinger hvist du skulle ønske en spesiell type bok.  

Stikkord:

Én kommentar

Stefflus

15.10.2013 kl.00:03

Fint! Hvilken er til meg?

Skriv en ny kommentar

Sesselja

Sesselja

25, Vestby

Siden jeg er et sånt menneske som får panikk om jeg bare tom luft og intet mellom hendene...så blir nå til noen saker med tiden...kjoler, vesker, kniver, belter, luer, votter, smykker...og her akter jeg å plage dere med dem...vide dem fram..og ja, jeg tar bestillinger ;D

Kategorier

Arkiv

hits