Prøvelaging av øredobber

Rett etter jula fikk jeg plutselig et sånt gnagende behov av å prøve å lage øredobber. Jeg søkte litt rundt etter gode måter å lage øredobber, men fant stort sett sånne beskrivelser: "kjøp et øredobbsett i hobby butikk og les bruksanvisningen"...med andre ord panduro-kit. Jeg er sterk motstander av panduro-kit så jeg måtte da finne på min egen måte. I en av mine roteesker fant jeg et par øredobbakdeler(pinnen man stapper inn i øret og den man fester med bak øret), i syskrinet mitt fant jeg masse knapper, i restestoffskuffen hadde jeg restestoff og i en eske under senga hadde jeg limpistol. Nå var jeg klar. Jeg klippet litt og limte litt og brant meg litt og lo litt og vips så hadde jeg en øredobb (den brune uten motiv).

Nå hadde jeg fått blod på tann, så jeg gikk inn på nett og bestilte masse øredobbakdeler til en slikk og ingenting og et par i ekteste sølv, sånn om jeg skulle få bestilling på øredobber med sølvbakdel. Da de endelig(dagen etterpå(tommelopp til grenland sten og sølv)) kom frem til Rauland satte jeg igang og lagde flere øredobber. Så tenkte jeg, kanskje jeg kan brodere et bilde å ha på...det hadde vært kult. Så da broderte jeg da.

Jeg må innrømme at jeg er ganske så fornøyd med resultatene. Nå kan jeg gå amok hvis jeg finner fine stoffbiter. Foreksempel bruke patchworkstoffbiter, siden de selges i små biter, men har artige og ofte små motiv. Jeg digger de hyperaktive hendene mine...jeg har det jo så artig hele tiden ;D


Om noen vil kjøper er det bare å ta kontakt, si hva du vil ha og så skal vi se om ikke vi kan få til en god avtale. (Her er da en gylden mulighet til å få ulike øredobber for sånne som ikke er så fan av to like).

 

#øredobber #korsting #lin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sesselja

Sesselja

25, Vestby

Siden jeg er et sånt menneske som får panikk om jeg bare tom luft og intet mellom hendene...så blir nå til noen saker med tiden...kjoler, vesker, kniver, belter, luer, votter, smykker...og her akter jeg å plage dere med dem...vide dem fram..og ja, jeg tar bestillinger ;D

Kategorier

Arkiv

hits