Nye bøker

Hva har jeg nå gjort denne lange stunden jeg ikke har lagt ut noe. Jeg har faktisk ikke hatt noe spesielt stort og flott prosjekt. Men jeg har hatt mange små pusleprosjekter. Bøker er noe jeg har gjort ganske mange av nå. For en stund siden la jeg ut et innleg om bøkene jeg hadde gjort til da. Og nå har jeg da laga enda flere. Det er nemlig ganske så artig å lage bøker.

 


En bunke bøker jeg har sydd i hopHer har jeg brodert Island med hjerte på i korssting. Denne tjener nå som "Den store plantefargingsboka". Jeg har ikke skrevet så masse i den enda, men det kommer da litt nå og da når jeg har tid og lyst.Her har jeg brodert hjerter og roser satt sammen av hjerter. Denne har jeg ikke tenkt til å bruke, jeg bare lagde den for gøy, så den er til salgs hvis noen vil ha den. (500 penger)Jeg måtte jo selvfølgelig prøve å lage en med skinnperm. Dette blei resultatet. Jeg er veldig glad i den og den har fått jobb som "Sesselja-tegner-og-limer-ting-uten-mål-og-mening-boka"En tilfeldig side i "Sesselja-tegner-og-limer-ting-uten-mål-og-mening-boka"

 

Før jul hadde vi en oppgave på skolen der vi skulle lage et produkt. Jeg lagde...tamtamtamtam...BØKER. Jeg lagde tre bøker med trykk og broderi på. Motivene på bøkene er basert på strikka såler(på islandsk "leppar") som brukte masse på Island før. Man strikka flotte såler i spreke farger for så å ha dem i skoene, der ingen kunne se de. Veldig intresant spør du meg.De tre bøkene trukket med bumull, lin og brennesleJeg lagde disse bøekene med tanke på å selge de, så de er selvfølgelig til salgs.

Brennesletrukket bok med trykk og broderi (den til venstre) 700 penger, lintrukket bok med trykk og broderi (den i midten) 500 penger og bumullstrukket bok med trykk (den til høyre) 400 penger.

 

Nå for tiden jobber jeg med årsoppgaven min. Så jeg lover ingenting, men det kan jo tenkes jeg trenger noe annet å tenke på og dermed lager et innlegg.

 

 

#bøker #papir #lin #bomull #brennesle #leppar #skinn #søm #korssting #tekstiltrykk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sesselja

Sesselja

25, Vestby

Siden jeg er et sånt menneske som får panikk om jeg bare tom luft og intet mellom hendene...så blir nå til noen saker med tiden...kjoler, vesker, kniver, belter, luer, votter, smykker...og her akter jeg å plage dere med dem...vide dem fram..og ja, jeg tar bestillinger ;D

Kategorier

Arkiv

hits