Liggeunderlag

Gjett hva. Jeg har strikka et liggeunderlag (på strikkemaskin vell å merke, men jeg er faktisk ganske glad i hendene mine og vil gjerne beholde dem noen år til).

 

Jeg strikka det megasuperdrittsvært og så putta jeg det i vaskemaskinen og VIPS så hadde jeg et fantastisk liggeunderlag.

Jeg har brukt plötulopi fra Island. Jeg hadde nemlig en motherload liggende og tenkte som så "jeg blir ikke å bruke den med det første da jeg nesten får scenebetennelse bare av å tenke på store strikkepinner. Nærmere to kg. ull tar plass. Best å bruke det. Jeg ønsker meg et bra liggeunderlag...JEG STIKKER ET!! Og ja, resten er historie.

Tristelig nok har jeg ikke fått testa det ut enda. Ikke som liggeunderlag jaffal. Jeg har testa ut litt yogering på det og hatt det med som sitteunderlag, og det funka supert, så nå trenger jeg bare prøve det ute i nattens mulm og mørke.


Sammenrulla er det like stort som et vanlig liggeunderlag, men det er jo mye mykere og varmere og masse andre positiviteter.
Kanskje jeg må ditche mannen og vifsen i natt og teste det i hengekøya under et tre i natt? Vi får se.

 

 

Åsså må jeg bare teste om jeg har skjønt dette med emneknagger...eller om jeg som vanlig er helt talentløs når det kommer til tekniskheter og lure løsninger i dataverden.

#liggeunderlag #ull #strikkemaskin #plotulopi #Tuska #strikke #soveute

Én kommentar

Unn Leirvåg

07.06.2014 kl.11:13

Stilig! Synd at det blir så pass tungt å bære med seg på tur. Ull er best!!

Skriv en ny kommentar

Sesselja

Sesselja

25, Vestby

Siden jeg er et sånt menneske som får panikk om jeg bare tom luft og intet mellom hendene...så blir nå til noen saker med tiden...kjoler, vesker, kniver, belter, luer, votter, smykker...og her akter jeg å plage dere med dem...vide dem fram..og ja, jeg tar bestillinger ;D

Kategorier

Arkiv

hits