Hva har jeg gjort i det siste?

Ja, hva har jeg egentlig gjort i det siste? Jeg kan ikke akurat skryte på meg å være en spesielt flink blogger, da jeg gjennomsnittlig legger ut et innlegg i måneden. Her er da noen av prosjektene jeg har drevet med i det siste.


Spunnet garn
Det grå garnet er 50/50 spelsau som mammen til Steffen hadde med da hun var på besøk og border collie hunden til pappa, jeg kaller det "ulv i fåreklær"

 

For en uke siden var det loppis i Rauland, hvor jeg blandt annet kjøpte en håndholdt såmaskin(hvor mange 22åringer bruker penger på sånt), en emalebøtte(det fulgte med en gåstol, men jeg tenkte at det forhåpentligvis er såpass mange år til jeg får bruk for en slik at jeg lot den stå igjen), åtte kilo honning(Steffen sier han skal lage mjød) og en liten blomstervase.
I klesavdelinga fant jeg en nydelig kjole som så ut som om den hadde tilhørt en heller konservativ amishdame. Men den hadde veldig stort skjørt med masse stoff og så var stoffet veldig søtt med masse små blomster. Så, jeg kjøpte kjolen, klippet opp alle sømmer og sydde en noe mindre konservativ variant, uten ermer, knelang og med stor utringning.

Jeg må innrømme jeg synes den ser litt ut som en bestemors nattkjole, så jeg må nok finne på noen lure broderinger eller trykk eller aplikasjoner, men ellers liker jeg den nye kjolen min veldig godt.

På loppemarkedet fant jeg også et fantastisk artig grønt sengetøy, antakelig fra 70-tallet...eller jaffal før jeg var påtenkt. Det ble også til kjole. Denne kjolen har fått litt broderier, det var litt mye hvitt for min smak, så jeg broderer litt kjedesting på det hvite ved halsåpningen.

Sånn blir det når man skal ta bilder av uferdige ting, da tar man ikke broderringen av.

En gang i vinter sydde jeg en jersey(sånn stoff t-skjorter er laget av)kjole. Jeg lagde den mest fordi jeg trengte en svart kjole å bruke i studentbedriften(Brigda) jeg var med i i vinter/vår, men nå er det ferdig og svart er litt vell kjedelig. Men da kan man jo bare trykke på noen figurer fra Mummidalen og kjedeligproblemet er løst. Nå har jeg dermet en svart kjole med Snusmumrikken, Hufsa og noen Hattifnatter på. Jeg skulle egenglig ha Lille My også, men jeg fant henne ikke, så hun ble ikke med.


Hattifnatter


Snusmumrikken


En blomst (denne er ikke fra Mummidalen, men et motiv jeg fant i en bok med islandske blomsterbroderier)


Hufsa


Jeg har selvfølgelig laga trykkrammene selv. Jeg fester bare et veldig tynt stoff i en broderring, og maler negativen av figuren med akrylmaling, venter til det har tørka og bruker det som en sjablong.Når jeg ikke gjør noe fornuftig bruker jeg gjerne tida på å ødelegge boka mi (det er en "Wreck this journal" av Keri Smith), en veldig tilfredstillende og artig aktivitet.

En papirlenke og fruktklistremerkesamling.

Jeg prøvde å få Tuska til å hjelpe meg ved å tygge på den, men hun så bare teit på meg så jeg måtte gjøre det selv.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sesselja

Sesselja

25, Vestby

Siden jeg er et sånt menneske som får panikk om jeg bare tom luft og intet mellom hendene...så blir nå til noen saker med tiden...kjoler, vesker, kniver, belter, luer, votter, smykker...og her akter jeg å plage dere med dem...vide dem fram..og ja, jeg tar bestillinger ;D

Kategorier

Arkiv

hits