Skinnveske

De siste dagene av ferien på Østlandet har jeg tilbrakt hjemme hos pappa. Der er det masse skinn. Så jeg lagde en liten veske av diverse skinnavkapp.

Jeg er veldig fasinert av samiske skinnvesker så en stor andel av veskene jeg lager får et samisk kaffeposepreg over seg. Jeg har riktignok et lite stykle å gå når det kommer til å fordele rynkene jevnt og fint men det får så være.

Jeg hadde tre forskjellige fluorittsteiner, men den lille rosa var den som ble finest. De to andre var litt for store og desuten for klare til at det var verd å bruke de en plass der man ikke fikk sett lyset skinne igjennom.

Jeg hadde bare fire skinnklemmer med meg og pappa sine var kjempestore så da brukte jeg hårspenner..og det funka helt greit det.

Det å sy steiner i skinn synes er så fint og gøy at det skal jeg definitivt fortsette med. Har til og med vert innom steinbutikken og plukka med meg en del steiner til over 700 kr. som skal brukes til diverse prosjekter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sesselja

Sesselja

25, Hemnes

Siden jeg er et snt menneske som fr panikk om jeg bare tom luft og intet mellom hendene...s blir n til noen saker med tiden...kjoler, vesker, kniver, belter, luer, votter, smykker...og her akter jeg plage dere med dem...vise dem fram..og ja, jeg tar bestillinger ;D

Kategorier

Arkiv

hits